Foci

2015.05.07. 13:53

Megye II.: nem szabad elkényelmesedni!

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában több olyan mérkőzést is játszanak, amelyek akár a végelszámolás szempontjából is fontosak lehetnek.

Káldor András

Osz-Car csoport

A Bakonycsernyére nem vár könnyű mérkőzés Csákváron, de ahhoz, hogy stabilan a második helyen maradjanak, feltétlenül be kell húznia a meccset Varga Jenő csapatának. Idegenbeli mérlegük nem rossz, idén eddig mindössze Kajászón szenvedtek vereséget, viszont háromszor is nyerni tudtak. A Pusztavámnak, ahhoz, hogy még jobban ellépjen, riválisaitól szintén győznie kellene Pátkán, ám vendéglátóik a tavasszal lejátszott hat hazai meccsükből csupán egyet nem nyertek meg a Vál ellen így a listavezető számára sem lesz sétagalopp az összecsapás. A hátsó régióban a 15. helyen álló Pázmánd rangadót játszik a Kápolnásnyékkel, győzelem esetén pontszámban utolérhetik vendéglátóikat. A Pettend miután a 23. fordulóban legyőzte a Vál csapatát két vereségbe szaladt bele ezek közül az utóbbi, a Pusztavám elleni hazai 1-9 volt fájóbb - ezúttal Mányon próbálhatnak meg javítani.

Nehéz meccsek várnak a Pátkára (fekete), és a Pákozra (kék)
Fotó: Koppán Viktor

Május 9., szombat, 17.00

Bodajk (4.)-Kőszárhegy (12.), Kápolnásnyék (13.)-Pázmánd (15.)

Május 10., vasárnap, 17.00

Kajászó (8.)-Iszkaszentgyörgy (14.), FC Csákvár II (10.)-Bakonycsernye (2.), Mány (6.)-Pettend (11.), Pátka (5.)-Pusztavám (1.), Pákozd (9.)-Fehérvárcsurgó (7.)

Agárdi Termál csoport

Rangadóval indul a hétvége, a Nagylók vendége lesz az őket három ponttal megelőző Lajoskomárom együttese. A Szabadegyháza idegenbeli mérlege tavasszal eddig makulátlan, a két szomszédvár összecsapásán, Adonyban tovább folytathatják sorozatukat. Soponyára látogat a Kulcs gárdája, a vendéglátók lassan egy hónapja nem játszottak hazai pályán, az esélyek mellettük szónak, mivel november óta nem szenvedtek vereséget otthon. Az elmúlt három fordulóban kétszer győzött a Seregélyes, helyet cserélt a Mezőszilassal, és kapaszkodik az utolsó szalmaszálba, vasárnap Pusztaszabolcson folytathatja megkezdett sorozatát.

Május 10., vasárnap, 17.00

Adony (13.)-Szabadegyháza (7.), Soponya (9.)-Kulcs (10.), Enying (12.)-Sárosd (1.), LMSK Masita (11.)-Nagykarácsony (14.), Nagylók (3.)-Lakoskomárom (2.), Mezőszilas (16.)-Aba-Sárvíz (5.), Pusztaszabolcs (6.)-Seregélyes (15.), Baracs (4.)-Kálóz (8.)

Címkék#megye II

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!