Foci

2015.04.16. 13:10

Megye II.: fontos pontok várnak gazdára

A megye II osztályú labdarúgó bajnokságának 23. fordulójában több olyan mérkőzést is játszanak, amelyek végeredményei a későbbiekben akár sorsdöntőek lehetnek.

Káldor András

Osz-Car csoport

A csoport szombati nyitómérkőzésén a listavezető Pusztavám Bodajkra utazik, a két szomszédvár rangadója mindenképpen kiélezett találkozót ígér. A házigazdák egy esetleges győzelemmel feljebb zárkózhatnak a tabellán, míg ellenfelüknek is legalább ilyen fontos lenne a három pont begyűjtése, hiszen egyáltalán nem érezhetik magukat páholyban, mivel mindössze négy pont előnyük van az őket üldöző Vál csapatával szemben. A dobogóra igyekvő, és jelenleg 3. helyen álló Bakonycsernye nagy valószínűséggel feledtetni szeretné a múlt heti Kajászón elszenvedett vereséget, és erre a legjobb gyógyír hazai pályán a Pákozd legyőzése lenne. A Vál legutóbb Kőszárhegyen futott bele a késbe, most Pettenden javítaniuk kell, ha továbbra is reménykedni akarnak, és gondolkodnak a feljutásban. Az alsóházban a Pázmánd számára égetően szükség lenne otthon a három pontra, a Fehérvárcsurgó ellen, mert innentől már minden egyes megszerzett pontnak óriási jelentősége van, hiszen egyre fogynak azok a lehetőségek, amikor javítani tudnának.

Április 18. szombat 17.00: Bodajk (4.)-Pusztavám (1)., Bakonycsernye (3.)-Pákozd (9.), Pettend (10.)-Vál (2.), Április 19., vasárnap 17.00: Pátka (6.)-Kápolnásnyék (11.), Kőszárhegy (13.)-FC Csákvár II (12.), Iszkaszentgyörgy (14.)-Mány (5.), Pázmánd (15.)-Fehérvárcsurgó (8.)

Agárdi Termál csoport

Az öt mérkőzés óta veretlen, és győzelmi sorozatban levő Szabadegyháza a Nagylók ellen bizonyíthatja, hogy tavaszi menetelése nem a véletlen műve. A Baracs gárdája az utóbbi négy meccsén mindössze két pontot gyűjtött, a lejtmenetet Kulcson állíthatja meg, ellenkező esetben akár a negyedik helyét is elveszítheti, és megelőzheti őket az Aba-Sárvíz gárdája, amely az Adonyt fogadja. A listavezető Sárosd Pusztaszabolcsi látogatásának egyetlen igazi tétje, hogy megőrzi-e a veretlenségét a csoport, és az egész megyei bajnoki küzdelmeket tekintve legeredményesebb csapata?

Április 18, szombat, 17.00: Szabadegyháza (7.)-Nagylók (2.), Kulcs (11.)-Baracs (4), Április 19, vasárnap, 17.00: Aba-Sárvíz (5.)-Adony (14.), Lajoskomárom (3.)-Mezőszilas (15.), Pusztaszabolcs (6.)-Sárosd (1.), Enying (12.)-Soponya (8.), Kálóz (9.)-Nagykarácsony (13.), Seregélyes (16.)-LMSK Masita (10.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!