Foci

2015.04.23. 12:09

A Videoton FC női csapata a rájátszásra hangol

Székesfehérvár - A Videoton FC női csapata az NB II Nyugati csoportjában a 3. helyen végzett, és jövő hétvégén már osztályozót játszhat.

Káldor András

Az utolsó alapszakaszbeli fordulóban, lényegében már tét nélküli mérkőzésen a DAC-UNIO otthonában 1-1-el zártak – góljukat Tagyi Vivien szerezte – és ez azt jelentette, hogy idősebb Horváth Gábor tanítványai bejutottak a hatcsapatos rájátszásba, ahol a Keleti csoport első három helyén zárt együttese csatlakozott a Győri ETO FC, a ZTE FC, valamint a Vidi triójához.

- Mi a jövőt szervezzük. Számunkra a helytállás, és a tapasztalatszerzés a fő cél. Megpróbálunk minél több pontot gyűjteni, az első két csapatnak lesz esélye a feljutásra, bízom abban, hogy meg tudjuk nehezíteni a Nyíregyháza és a Honvéd dolgát, és pontot szerzünk ellenük. Reméljük, hogy a Kókát is megszorítjuk, fontos lenne, hogy meccset nyerjünk, és a lányok is látnák, milyenek azok az ellenfelek, akik egy osztállyal feljebb játszanak. - hangsúlyozta Horváth Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!