Foci

2014.04.03. 13:30

Lendületbe jött a Puskás Akadémia FC

Székesfehérvár - Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának a nyitányán, a tabellán 10. helyezett Puskás Akadémia FC a 4. helyen álló Szombathelyi Haladást fogadja pénteken 17 órakor.

Matók János

Polonkai Attila csapatkapitány (középen) bizakodik a PAFC újabb győzelmében a Haladás ellen (Fotó: Lovász Lilla)

Érdemes lesz kilátogatniuk a Sóstói Stadionba azoknak, akiket érdekel a jó futball. Érdemes, mert a Puskás Akadémia FC lendületbe jött csapata a kertek alatt a 4. helyre fellépő Haladás ellen lép pályára pénteken 17 órakor a Sóstói Stadonban.

- Valóban lendületbe jöttünk, de gyakorlatilag az őszi szezon második felétől ez a jellemző, az utolsó kilenc mérkőzésen, leszámítva a Honvéd elleni találkozót, eredményesen játszottunk. Jó sorozatunk a Ferencváros elleni győzelemmel kezdődött. Viszont a Haladás ellen nagyon nehéz összecsapásra számítok, de természetesen bízok a jó sorozatunk folytatásában. Hiszen a legutóbbi sikerek hatására a játékosok válláról lekerült a teher, mert eltávolodtunk a veszélyes zónától. Mindenkiben benne van a játék iránti megfelelő alázat, s ezt kell folyamatosan életbe tartanunk, hogy eredményesek legyünk - mondta Benczés Miklós vezetőedző, aki Tamásra már igen, Vaskóra viszont nem számíthat.

- A Mezőkövesd és a Diósgyőr elleni győzelem után nagyon jó az öltözői hangulat, ám Benczés Miklós figyel arra, hogy ne bízzuk el túlságosan magunkat, ne csapjunk át hurrá hangulatba - mondta Polonkai Attila, a Puskás AFC csapatkapitánya. Igazából télen állt össze a játékoskeretünk, de végig bennünk volt a felfelé ívelő teljesítmény, a kemény felkészülés után a rendszerünk elkezdett tökéletesen működni. Szombathelyi Haladás? Az biztos, hogy kemény dió lesz, hiszen egy olyan szervezett csapatról van szó, amely jól játszik előre. Nekünk a meccs lefújásáig minden tekintetben száz százalékosan kell koncentrálnunk . Úgy készülünk, hogy a három pontra óriási szükségünk van, s ezért mindent megteszünk majd a pályán. Amennyiben mindenki oda teszi magát, ismét jó eredményt érhetünk el. Ahogy legutóbb Miskolcon, most a Sóstói Stadionban is szép játékkal szeretnénk megörvendeztetni a nézőket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!