Foci

2014.03.25. 17:00

Szerdán pótolják a Nagyatád -Aqvital-Publo Csákvár mérkőzést

Székesfehérvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában, a tavaszi nyitányon a pálya állapota miatt elmaradt a Nagyatád -Aqvital-Publo Csákvár mérkőzés, amit szerdán 15 órától pótolnak be.

Matók János

Tavasszal eddig két elmaradt mérkőzése volt az Aqvital-Publo Csákvárnak, s ez az oka annak, hogy Bognár György vezetőedző és Toldi Gábor pályaedző legénysége a Győri ETO II mögött a tabella 2. helyén áll. Három pont Domján Attiláék lemaradása, s ezt a szerdán 15 órakor kezdődő találkozón behozhatják, amennyiben idegenben legyőzik a Nagyatád csapatát. Erre pedig minden esélye adott a látogatónak, hiszen a vendéglátó a 12. helyet foglalja el. Abban a tekintben is jobban áll tavasszal az Aqvital FC, hogy a Nagyatád tavasszal még nem tudott győzni, háromszor is kikapott: a Szombathelyi Haladás II-től 1-0-ra, a Balatonfüred csapatától 3-1-re, az Andráshidától a Csákvár egyik nagy riválisától a feljutásért folytatott harcban pedig 2-1-re.

Az Aqvital FC legutóbb idegenben nyert 3-2-re a bombaerős Budaörs ellen, s ez mindenképpen bíztató jel a szerdai meccs előtt. Még úgy is, hogy a szombaton két gólt szerző Imrik László 5 sárga lapja miatt nem játszik.

Toldi Gábor pályaedző Fotó: Pati Nagy Bence

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!