Enying

2014.08.28. 14:30

Lecsós kavalkád Szabadhídvégen

Szabadhídvég - Jól sikerült az első Lecsós Kavalkád, amelyet a sióparti nyárfásban rendeztek meg Szabadhídvégen.

Házi Péter

Tizenkét csapat vett részt a lecsófőzésen, a helybelieken kívül versenyeztek mezőkomáromi, lajoskomáromi és fehérvári csapatok is. A zsűri hosszas tanakodás után hozta meg döntését, ez alapján első lett és a vándor fakanál tulajdonosa egy évre a Vranszki család. Második a Lajoskomáromi tűzoltók csapata, a harmadik helyezett a Kutas TV stábja lett.

Az ügyességi derbit a Tétovák csapata, azaz a Verbóczki szülők, és a Nyári gyerekek kompániája nyerte a Lecsós Kavalkádon.

Amint Benke Valériától, a vidám rendezvényt szervező Együtt Szabadhídvégért Egyesület elnökétől megtudtuk, családi sportvetélkedőt is rendeztek, amelyen bálagurítás, összekötött lábbal történő futás, talicskában gyerektolás, kugli hajítás, karikával futás, alma hámozás, kötélhúzás, mocsárjárás is szerepelt. A derbit a Tétovák csapata, azaz a Verbóczki szülők, és a Nyári gyerekek kompániája nyerte meg, második a Kis család, harmadik pedig a Takács Dominika, Völgyi Erzsébet, Jakab Patrik, Völgyi Tamás alkotta csapat lett.

A büfében az egyesület tagjai tartották a frontot, palacsinta és rengeteg sütemény várta a megéhezőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!