Csákvár

2011.08.23. 09:08

Csákvárra került a tamási lovasnapok vándorkupája

52. alkalommal rendezték meg augusztus 20-21-én az Aquaplus Tamási Lovasnapokat, ahol a város nagydíját a csákvári ifj. Hideg Imre nyerte el ebben az évben.

Szmolkáné Bene Ibolya

Imre már harmadik alkalommal vett részt ezen a versenyen, s korábban is ért már el eredményeket, de a legnehezebb versenyszámot most sikerült megnyernie. Erre az immár tradicionális, országosan is neves versenyre a legjobbak érkeznek az ország minden részéről. Lovat és lovast próbára tevő igen nehéz pályán folyik a küzdelem a vándorkupa elnyeréséért. A nehéz pálya, a rekkenő hőség ellenére a fiatal tehetség a nagydíj elnyerésével nagy dicsőséget szerzett nemcsak önmagának, de Csákvár településnek is.

Imre több éves befektetett kemény munkája és szülei anyagi és erkölcsi támogatása meghozta gyümölcsét. A szép eredmény pénzjutalma a komoly anyagi megterhelést igénylő sport további folytatásához is hozzájárul.

Ezt a kupát 2002-ben a gánti Herczog Emil is birtokolta, most ismét erre a környékre került egy évi, megőrzésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!