Új civil szövetség Fehérvárért

Székesfehérvár - Bemutatkozott hétfőn a Szövetségben városunkért választási szövetség, amely a Civil Mozgalom és a Szövetség a Jövőért Mozgalom közös kezdeményezésére jött létre.

Ármás János

- Hangsúlyozzuk a mozgalmi jelleget, mely független a pártpolitikától - fogalmazott Fertő László, a szövetség polgármester-jelöltje, kifejtve: őket nem irányítják pártközpontok, jelöltjeik különböző világnézetet képviselnek, de közös céljuk a fehérváriakért  dolgozni. Szlogenjük: "Pártok után, ígérgetések helyett."
A szövetség jelöltjei az októberi helyi önkormányzati képviselő-választásra: Fülöpné Óvári Edit népművelő (1. sz. választási körzet), Márton Andrea gazdasági szakmérnök (2.vk.), Pénzes Mihály önkormányzati képviselő (3.vk.), Sulák Rudolf volt önkormányzati képviselő (4.vk.), Szücsné Sajtos Katalin pedagógus (5.vk.) Szebek Mihály vállalkozó (6.vk.), Farkas László önkormányzati képviselő (7. vk.), Aczélvári János hittanoktató (8.vk.), Buth Sándor nyugalmazott hivatásos katona (9.vk.), Orosz Csaba gazdasági elemző, pénzügyi tanácsadó (10. vk.), Óber László igazgatás-szervező (11.vk.), Fehérvári Krisztina közoktatási és felnőttoktatási szakértő (12.vk.), Lovász László közlekedésmérnök (13. vk.) és Mátay Balázs újságíró (14. vk.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!