Szörnyű! Hárman meghaltak a frontális karambolban (Fotóval)

Gasztony - Hárman meghaltak - mindannyian román állampolgárok - , abban a frontális balesetben, amely pénteken fél tízkor történt a 8-as főúton Gasztonynál: osztrák Audi ütközött egy olasz rendszámú BMW-vel, az egyik kocsi ki is gyulladt.

Vas Népe

Osztrák rendszámú Audi karambolozott frontálisan egy olasz BMW-vel Gasztonynál, utóbbi kocsiban hárman meghaltak, mindannyian román állampolgárok. Az osztrák Audiban ketten sérültek meg, egyikük súlyosan, őket végtagtörésekkel mentőhelikopter vitte a szombathelyi kórházba. A karambolnak volt egy harmadik résztvevője, egy ugyancsak osztrák rendszámú VW Passat, ebben nem sérült meg senki. Úgy értesültünk, a tragédia a kétsávos szakaszon történt, itt egyébként a maximális sebességhatár 110 km/óra. 

További részletek, fotók itt!

A balesetnek részese volt egy harmadik, szintén osztrák rendszámú személygépkocsi is, ez állítólag az egyik jármű által vontatott utánfutóról az útra leesett kenuknak hajtott neki, de ebben az autóban senki nem sérült meg - mondta el az MTI kérdésére a sajtóreferens.
A keresett gépkocsiban szemtanúk elmondása szerint hárman utaztak, a baleset után az autó jobb első üléséről kiszállt egy szőke hajú nő, állítólag román nyelven mondott néhány szót, majd visszaült a gépkocsiba és Körmend irányába elhajtottak - közölte Szalai Ferenc.
Az alezredes tájékoztatása szerint a rendőrség nagy erőkkel keresi a cserbenhagyókat, a megyéből kivezető utakon ellenőrzőpontokat állítottak fel.
A rendőrség a baleset helyszínére csak órák múlva engedte oda a várakozó újságírókat és fotósokat, miután a holttesteket már elszállították. Ennek oka az volt - értesült az MTI tudósítója rendőrségi forrásból -, hogy a nagy melegben nem akarták fekete fóliával letakarni a halottakat, illetve az is, hogy testrészek szóródtak szét az úton.(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!