Philip és a megyei önkormányzat

Székesfehérvár - Rákay Philip cége százezrekért ad tanácsokat fideszes önkormányzatoknak röppent fel.

Tribolt Lajos

A Hír TV munkatársa, Rákay Philip cége több százezer forintért ad tanácsokat fideszes önkormányzatoknak  jelent meg az országos sajtóban. Megemlítették a Fejér Megyei Önkormányzatot is.
Olvasóinkat emlékeztetjük, hogy a témáról már korábban írtunk Horváth András (MSZP) frakcióvezető sajtótájékoztatója alapján, igaz ott a televíziós az eredeti nevén, Rákay Kálmánként szerepelt.
Most felhívtuk Balogh Ibolyát, a megyei közgyűlés fideszes elnökét, hogy tisztázzuk, pontosan milyen szerződésről van szó. Az elnök asszony elmondta, hogy kommunikációs munkára kötötték a szerződést, amely havi 600 ezer forintról szól. Az önkormányzatnak vannak céljai, amelyeket el akar érni, ehhez megfelelő nyilvánosságra van szüksége. Ilyen ügy például, hogy a megyei kórház póluskórház legyen.
Elmondta azt is, hogy régóta figyeli Rákay Philip munkáját, és nagyon örül, hogy sikerült megnyerni a megyei önkormányzat számára. Reméli, hogy hosszabb távon is együtt tudnak dolgozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!