Egymillió a tárcából, hetvenezer forint el nem végzett csatornázáért - csalók járták a megyét

FMH - Egy magánszemélytől készpénzt valamint ékszereket lopott figyelemeltereléses módszerrel ismeretlen tettes, egy étteremben pedig beígért szolgáltatásért csaltak ki pénzt.

feol.hu

Egymillió forint készpénzt, valamint arany ékszereket vitt el ismeretlen tettes Dunaújvárosban, a Fáy András utca egyik lakásából. Az elkövető az ott lakó asszonyhoz azzal kérezkedett be, hogy papírt és ceruzát kérjen, hogy üzenetet tudjon hagyni házban lakó rokonának. Miután a személy távozott, a nő akkor vette észre, hogy a kisszobából hiányzik pénztárcája, benne egymillió forint készpénzével, valamint eltűntek arany ékszerei is.       

Csalás miatt indult büntetőeljárás négy férfi ellen, akik az egyik agárdi étteremben azzal jelentek meg, hogy kötelező csatornatisztítást végeznek, és erről egy megrendelőlapot is kitöltöttek. A munkáért – amit azonban nem végeztek el – összesen 74.500.- Ft-ot kértek az étterem üzemeltetőjétől. Az üzletvezető a történtekről egyből értesítette a rendőröket, akik elfogták a négy csalót, majd előállították őket a kapitányságra, ahol gyanúsítottként lettek kihallgatva - olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság összefoglalójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!