Az utakról jelentjük

FMH - Az autósok, motorosok pénteken is számolhatnak néhol forgalomlassító tényezőkkel. Itt tájékozódhatnak.

feol.hu

A Magyar Közút útinformjának hírei:

a 14-es főút elején Győrben a Széchenyi Mosoni Duna hídon a felújítást befejezték. Az ünnepélyes átadás idején, ma 11.30-12.30 ig a hídon a négyből csak két sávon lehet közlekedni, torlódás várható.
 
A 44-es főúton Kunszentmárton és Öcsöd között aszfaltoznak, 7-16 óráig csak váltakozó irányban lehet közlekedni.
 
A 49-es főúton, Mátészalkán a 16-os km közelében csatornát építenek, a fél útpályát néhány napja zárták le.
 
A 76-os főúton Sármelléknél a 14-es és a 16-os km közelében ma aszfaltoznak, 7-17 óráig jelzőőrök irányítják a forgalmat.
 
A 84-es főúton Sümegnél a 23-24 km között csomópontot építenek, 7-17 óráig lesznek ott a jelzőőrök is.
 
A Drogmentes Magyarországért országfutás résztvevői ma 9.00 órakor Vácról indulnak, útvonaluk: Vácduka-Vácrátót-Őrszentmiklós-Veresegyháza-Szada-Gödöllő-Isaszeg-Pécel-Maglód-Gyömrő. A kísérő kocsikkal biztosított maroknyi mezőnyhöz a települések környékén „civilek” csatlakoznak, mögöttük torlódás alakulhat ki.
 
Tokajban a Tarcalra vezető összekötőutat a 13-14 km között – helyi rendezvény miatt – ma délután fél 3-tól fél 4-ig félszélességében lezárják. Rendőrök irányítják majd a forgalmat.
 
Holnaptól /május 30. szombat/ tovább és sűrűbben közlekedik a balatoni komp. Szántódról 6.40-től 21.20-ig, Tihanyból pedig 7.00 órától 21.40-ig, 40 percenként indítanak járatot. Szintén május 30-tól az előidényi menetrend szerint közlekednek a balatoni személyhajó járatok is.
 
Pünkösd miatt a kamionstop ezen a hétvégén, szombaton este 10-kor kezdődik, de nem vasárnap, hanem hétfőn este 10-ig tart.

További információk itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!