Badacsonyi halálos testi sértés: előzetesben a gyanúsított

Elrendelték annak a 25 éves férfinak az előzetes letartóztatását, aki még április 13-án, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon feladta magát, s akinek körözését a nyomozó szerv két hete halált okozó testi sértés gyanúja miatt rendelte el - számol be honlapján a Napló. Az áldozat Fejér megyei.

Napló Online

Még március 30-án egy badacsonyi szállodában egy vállalkozó ünnepelte születésnapját. A több naposra tervezett mulatság ideje alatt, március 31-én 01:20 óra körüli időben a szálloda emeleti részén - ahol a vendégeket elszállásolták - az egyik fiatalember korábbi vélt sérelme miatt szóváltásba keveredett egy másik meghívottal. A folyosón a 25 éves oroszlányi illetékességű Sz. Tamás ököllel arcon ütötte vitapartnerét, melynek következtében a sértett tarkóját a liftajtóba ütötte. Az eszméletlen sérültet - egy csákvári férfit - a mentősök az ajkai, majd később a győri kórházba szállították, de április 2-án életét vesztette. Az elkövető a cselekmény után ismeretlen helyre távozott.

Kómár Viktória, a Veszprém megyei kapitányság sajtóreferense hétfőn közölte: az őrizetbe vett fiatalember előzetes letartóztatását a Veszprémi Városi Bíróság vasárnap elrendelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!