Krimibe illő üldözési jelenet táskalopás miatt

Dunaújváros - A férfi erőszakkal elvette a hölgy táskáját, menekült, ám egy fiatalokból álló baráti társaság és járókelők segítőkészségének köszönhetően elfogták...

Körmendi Erzsébet

Krimibe illő üldözésnek, és elfogásnak lehettek tanúi a járókelők szombaton este fél nyolc körül a Dózsa György út és a Szórád Márton út kereszteződésében. Az események a háztömb belső udvarában, a fiatalok által UCI-ként ismert részen kezdődtek. Az ott  beszélgető öt-hat fős baráti társaság tagjai arra lettek figyelmesek, hogy a cukrászda mögötti sötét területen rohan egy velük nagyjából egykorú  húsz-huszonkét éves  lány,  sikít, kiabál. Szinte azonnal meglátták a fiatalembert is, aki a lány táskájával a kezében szaladt. A fiúk  elkezdtek rohanni a tettessel szemben, aki  eldobta a táskát. A fiatalok összeszedték a táskából kiszóródott holmikat, majd a férfi után indultak. Az akciót mások is látták, és nem hagyták annyiban...  Mire  a fiatalok az udvarról kiértek a kereszteződéshez, már csak azt látták, hogy a Skála előtt elkapták a férfit a járókelők.

Az események gyorsan peregtek. Az elfogás után pár perccel a rendőrség is a helyszínen volt  szemtanúk szerint a térfigyelő kamerának is köszönhető a gyors reagálás. A rendőrök megbilincselték a 23-25 év körüli gyanúsítottat, aki információink szerint befogta a lány száját, letépte a karjáról a táskáját, és próbált volna  menekülni.

Így azonban nem sikerült...

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!