Újabb halálos áldozata van a hidegnek

Székesfehérvár - Annak ellenére, hogy a közterületen szolgálatot teljesítő fejér megyei rendőrök ezen a hétvégén is kiemelten figyeltek az utcán lévőkre a kihűlések megelőzése érdekében, vasárnap délelőtt történt egy rendkívüli haláleset.

Klecska Ernő

Csákberény külterületén – mintegy 800 méterre a lakott területtől – ma délelőtt fél tízkor egy kihűlt férfi holttestére találtak rá. Mint az a helyszíni szemle és az orvos-szakértő elsődleges megállapítása alapján kiderült, az 51 éves tatabányai férfi mielőtt kihűlt, agyvérzést kapott.

A rendkívüli haláleset körülményeinek tisztázása érdekében a Móri Rendőrkapitányság közigazgatási-hatósági eljárást indított, melynek során többek között arra is keresik a választ, hogy a tatabányai illetőségű férfi mit keresett Csákberény határában, ahova saját Suzukijával érkezett - tájékoztatott Németh-Kész Mónika  a megye rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!