Röplabda: megkezdődik a női NB II rájátszásának a sorozata

Székesfehérvár - A MÁV Előre SC NB II-es női röplabda-csapata befejezte az alapszakaszt. Az eredményeiket ismerve jól látható, hogy nagyrészt újonc, és fiatal játékosokkal versengtek.

zaol.hu

A fehérvári fiatalok az alapszakaszban mindössze egy mérkőzést nyertek. Még az ősszel, a bajnokság elején a Jákyban 3:0-ra verték a Kalocsát. Azóta nem volt sikerélményben részük, most pedig elkezdődik a rájátszás.
- A csapat épülőben van,  de menet közben is több változás volt. Szénási Edina új játékos, hosszabb kihagyás után tért vissza hozzánk. Molnár és Rivnyák,  a két legtapasztaltabb sokat segített a többieknek, Pajor és Zsigmond pedig jó partnereik voltak.  A juniorjaink is egyre jobbak, a 14-15 évesek mind  masszívabbá válnak. Közülük Lukács, Gyöpös, Bolgár már a felnőtt csapatnak is a  tagja. A Vörösmarty általános iskolával,  Fésüs Irénnel  jó a kapcsolatunk, ők képzik az utánpótlás bázist, nagy  segítséget jelentenek. A vörösmartysok közül Patkó, Gyensi, Kaszanyi, Gotthárd, Pál  a junior csapat meghatározó játékosai - mondta Kovács Mária  edzőnő. 
Akitől kérdeztem: mit vár a rájátszásban a csapatától?
- Ez a bajnokság a tapasztalatok szerzéséről szólt. Eddig. Ha e téren gazdagodunk, akkor jöhetnek az eredmények. A cél a jobb játék, a jobb eredmények, és a jövő építése!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!