Nyugdíjasként dolgozik tovább

Soponya - Karácsony második napjától, alig másfél évvel a választások után nyugdíjba vonul Béndek József, a település polgármestere. Hivatalát társadalmi megbízatásban folytatja. A község első embere a 2010-es választások alkalmával győzte le Hollósi Lászlót, aki hosszú időn keresztül irányította a települést.

Miskei Anita

A polgármester elárulta, a jövőben épp úgy folytatja a munkát, mint azt ez idáig tette, csupán elérte a nyugdíj korhatárát, s a jogosultsággal él. Ez a döntés azonban nem befolyásolja a jövőbeli munkát - hangsúlyozta Béndek József.
A településen az utóbbi időben nem ez volt az egyetlen változás, hiszen ez év szeptembere óta a Gróf Zichy János Általános Iskola önálló intézményként, a korábbi társulásból kilépve működik, méghozzá eredményesen, hiszen már pályamunkákat is készítettek az intézményben dolgozó pedagógusok, bizonyítva, egyedül is helyt állnak ebben a nehéz helyzetben - tudtuk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!