Fát, gerendát loptak

Vajtán fát loptak, a szabadegyházai vasútállomás területéről fagerendákat vittek el ismeretlenek.

feol.hu

Vajta külterületéről a kora délután folyamán tett bejelentést egy erdész, hogy falopás történt az erdőben. A rendőröknek sikerült beazonosítani az elkövetőt, akinek melléképületben az eltulajdonított 100 ezer forintot érő, 7 köbméter akácfát meg is találták. Azt a rendőrök lefoglalták, majd a tulajdonosnak visszaadták, míg az elkövetőt előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Szintén kora délután intézkedett a bicskei KMB-s is egy felcsúti férfivel szemben, akit Bicske, Micsurin majorban ellenőrzött. A férfi igazoltatása során az autója utasteréből egy 46 cm hosszú vasrúd került elő, ami gumival vont bevonva. A férfi a rendőrnek azt mondta, hogy önvédelmi céllal saját maga készítette.    

A férfit így a KMB-s előállította a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt a rendőrök tőle lefoglalták, vele szemben szabálysértési feljelentést tettek.

Nem sokkal délután öt óra előtt a sárbogárdi rendőrök két szabadegyházai lakossal szemben intézkedtek. A két férfit előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, mert felmerült a gyanú, hogy a szabadegyházai vasútállomás területéről eltulajdonítottak két  fagerendát 3 000 forint értékben. Alakásukon meg is találták a gerendákat. A két személy ellen őrizetbe vételük mellett megindult a szabálysértési eljárás.

Gárdony belterületén az éjszaka folyamán a rendőrök egy személygépkocsit ellenőriztek. Amikor a 39 éves női sofőrrel megfújatták a szondát, az pozitív értéket mutatott, így mintavételre állították elő a kapitányságra.  Mint később kiderült, a nőt eltiltották a vezetéstől, és a Fővárosi Bíróság BV Csoportja kereste,  körözést adott ki ellene, mert ittas járművezetés miatt a rá kiszabott 90 ezer forintos pénzbírságot nem fizette be.  A rendőrök így a mintavételt követően a nőt átkísérték a Székesfehérvári BV Intézetbe, majd feljelentést tettek ellen.      

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!