Példátlan fejlesztéssel hasít a fehérvári cég a bolti vásárlásokban

Székesfehérvár - Ezer boltban használják már azt a rendszert, amelyet a Laurel cégcsoport dolgozott ki. Hasonló volumenű informatikai projektre még a környező országokban sincs példa.

Klecska Ernő

A kereskedelmi-informatikai rendszerek fejlesztésével foglalkozó, székesfehérvári Laurel Számítástechnika Kft. és a Coop üzletlánc együttműködésének eredményeként 2011 októberében Izsófalván nyitották meg az ezredik olyan üzletet, ahol a közös fejlesztésű integrált kereskedelmi rendszert vezették be. Ezzel a kezdetektől eltelt nyolc év alatt a Coop az ország legkorszerűbb, világviszonylatban is élenjáró bolthálózatává, a két cég együttműködése nyomán létrejött projekt pedig az ország egyik legnagyobb informatikai fejlesztésévé vált -mondta  Bessenyei István, a cég tulajdonos-ügyvezetője szerdai, projekt- és évzáró  rendezvényükön.
 Az együttműködés és a közös munka fontosságát hangsúlyozta köszöntőjében Deé Istvánné, a Co-op Hungary Zrt. informatikai igazgatója, aki szerint az együttműködés módszere biztosítékul szolgál további több száz bolt csatlakoztatására is.

A közös informatikai rendszer korszerűbb, gyorsabb vevőkiszolgálást, átláthatóbb partnerkapcsolatokat és integrált adatkezelést tesz lehetővé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!