A vagyonőröket újra a rendőrök küldték el

Székesfehérvár - A birtokvita miatt lezárt autókereskedések és szervizek újra fogadják az ügyfeleket. Az egykori tulajdonát ma bérlő Szuna József hálás az ügyfelek hűségéért.

Zsigó Ferenc

- Az igazi ellehetetlenülés akkor kezdődik, amikor az embert elhagyják az ügyfelek. Ha nincs munka, mindennek vége, de tegnap is, tegnapelőtt is sok munkánk volt - fogalmazott csütörtökön Szuna József. A Seregélyesi úti és a Szent Flórián körúti márkakereskedésekből szerdán elküldték a birtokvitában ellenérdekű fél által megbízott biztonságiakat. Akik még aznap visszatértek a Szent Flórián körútra.
- Ismét kihívtuk a rendőröket, akik közölték velük,  hogy legközelebb előállítás lesz a dolog vége - idézte fel  a szerda esti történéseket Szuna József.
A korábban vázolt birtokvita ügyében még szerdán elküldtük kérdéseinket - külön kérésre angolul megfogalmazva - a CIB Bank Zrt. kommunikációs osztályára:  1. Ha Önöknek a Szuna Estate Kft. tartozik, miért nem ez ellen a cég ellen jártak el, miért a fehérvári ingatlanokat ettől a cégtől bérlő és a bérleti díjat rendesen fizető más cégek ellen? 2. Kaptak-e vételi ajánlatot a Seregélyesi úti ingatlanra? Igaz-e, hogy egy multinacionális áruházlánc képviselőivel tárgyalnak erről?  3. Hogyan értékelik, hogy a fehérvári jegyző helyt adott Önökkel szemben a birtokvédelmi kérelemnek?  4. Mit reméltek az ingatlanok lefoglalásától?

Tegnap megjött a válasz:  "A CIB Bank ingatlanhasznosító cége a Recovery Kft. az elmúlt időszakban mindent elkövetett azért, hogy megoldást találjon a kialakult helyzetre, amelyben a Szuna Estate Kft. négy hónapja nem fizette a székesfehérvári Seregélyes úti autószalon valamint a Szent Flórián autószalon bérleti díját. A jogszerű tulajdonos, a CIB Bank időt adott a tartozó fél számára,  többszöri felszólítást küldött, amelyben felhívta a figyelmet a következményekre, amennyiben nem rendezi a tartozását. Sajnálatos módon ez a mai napig nem történt meg. A CIB Bank  természetesen tiszteletben tartja a jegyző által Szuna József  érdekeltségébe tartozó cég számára megadott birtokvédelmi jogot, mindemellett várja a további jogorvoslatot, amely kapcsán a jogos tulajdonos, a CIB rendelkezhet tulajdonával.  A Recovery Kft. jelenleg csak üresen álló, a Szuna Estate vagy más által nem bérelt területet kínál bérletre az érdeklődőknek."
No comment...

Tartozás miatt árulják a Szuna szalonokat? Részletek itt!

Szuna József birtonvédelmet kért és kapott. Részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!