A Bozsik-program útján

Székesfehérvár - Hét végén tovább folytatódik a labdarúgó tehetségek kiválasztását elősegítő Bozsik-program. Amely népszerű, például a MÁV Előre SC gyerekei körében.

Matók János

Egyre többen jelentkeznek a MÁV Előre SC-nél, mert a gyerekek szeretnének bekapcsolódni az újjáéledt, az utánpólással foglalkozó labdarúgó-szakosztály munkájába. A vezetők, Beszédes Sándor és Zinnyatullin Farid Firkatovics  senkit sem küldenek el, minden jelentkezőt befogadnak, foglalkoznak velük. Nem véletlen, hogy a Bozsik-programba is azonnal bekapcsolódtak. Így legutóbb a fehérvárcsurgói rendezvényen vettek részt. Két  U7-es csapatot  (3-3 fő) is kiállítottak, az elsőben  Drexler Levente, Scheier Martin és  Varga Bence, a másodikban  Csikós Bence,  Debreceni Ádám és   Drexler Lóránt játszott, a Fehérvárcsurgó, az Iszkaszentgyörgy és a Csór ellen.  Az  U9 (4+1 fő:  Fridrich Lucián,  Gyűrűs Levente,  Knitli Róbert,  Mák Bence,  Töttő Bence) és az U11 (6+1 fő:  Demeter Kristóf,  Erdős Bálint,  Horváth Fanni,  Horváth Krisztián,  Krizsó Dávid,   Laky Norbert,  Varsányi Bence) ellenfeleit még a Sárkeresztes egészítette ki.
 Hétvégén a  program  harmadik felvonását rendezik. Szombaton és vasárnap a 7, 9, 11 éves korosztályok gyerekei játszanak az alábbi helyeken és időpontban. Szombat: Polgárdi, 11 óra, Martonvásár 13 óra. Vasárnap: Pusztavám 9, Agárd 10, Pálhalma 10 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!