Népszabadság: házkutatás volt a King's City cégeinél

Házkutatást tartott az ügyészség a King's City cégeinél, a KC Bidding Kft. és a King City Management Kft. székhelyén október 18-án - közli a Népszabadság pénteki számában a KC Bidding Kft.-re hivatkozva.

MTI

Nagy mennyiségű iratot és számítógépes adatot foglaltak le. A cégek vitatják a házkutatás jogosságát.
A Bidding Kft. szerint - olvasható a lapban - a házkutatásra azután került sor, hogy a tulajdonosuk, a Vigotop Limited bejelentette: nemzetközi választott bírósági eljárást kezdeményez a magyar állammal szemben a King's City ügyében.
A cégek nem voltak szerződő felek a sukorói telekcserében, amely miatt hűtlen kezelés gyanújával nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség.
A KC Bidding közlése szerint a telekcsere ügyben elkövetett jogsértések szolgáltak az ügyészségi vizsgálat alapjául, ám lehet - írja a lap -, hogy azt a kaszinókoncesszió miatt elrendelt nyomozás indokolta.
A Népszabadság emlékeztet arra, hogy a koncesszió miatt februárban feljelentést tett Gaál Szabolcs Barna, a Kehi vezetője, aki Oszkó Péter és Veres János volt pénzügyminiszterek érintettségéről is beszélt, de azt is mondta, hogy a feljelentés több egykori kormánytagot is nevesít.

Cikkeink a sukorói kaszinóügyről ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!