Legjobb BM focicsapatok között a Fejér megyei rendőrök

A Belügyminisztérium országos kispályás labdarugó bajnokságát múlt héten rendezték meg Miskolcon.

feol.hu

A Diósgyőri VTK stadionja melletti műfüves pályát így szeptember 29-én és 30-án ellepték a BM szervek - így többek között a tűzoltóság, a katasztrófavédelem, a BV-intézetek, a nemzetbiztonsági szolgálat, valamint a rendőrség illetve a rendőrség tanintézeteinek - csapatai.

Az országos döntőbe azok a csapatok kerültek be, akik az adott szerv által augusztusban megrendezésre került versenyen a legjobbak között végeztek.

A rendőrségtől összesen hat csapat utazott Miskolcra, köztük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság focistái. Név szerint Szemán Szilárd, Farkas Máté, Kiss Dávid, Komlós Róbert, Polányi János, Kántor Zsolt, Fábián Tamás, Szabó Szilárd, Takács Viktor, Burján István.

A Fejér megyei rendőrök a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrökkel, a szegedi, valamint a komlói tűzoltókkal csaptak össze a csoportmérkőzések során. Két csapatot megvertek, míg a komlói tűzoltóktól - akik egyébként az országos döntőt meg is nyerték - kikaptak.

A legjobb négy közé jutásért a kisvárdai tűzoltókkal kellett megmérkőzniük a Fejér megyeieknek. A rendes játékidő alatt döntetlen volt a meccs, de a büntetőrúgásokkal a tűzoltók jutottak tovább. Így a Fejér megyei rendőrök az ötödik helyért a körmendi és a szegedi rendvédelmi szakközépiskolásokkal mérkőztek meg. Mivel mind a két csapatot legyőzték, így a tizenhat csapat közül végül az ötödik helyen végeztek.         

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!