A nyár legjobb története

Székesfehérvár - Jó tollú olvasóink részére hirdettünk pályázatot a Nyár rovatban. A díjátadót pénteken tartottuk szerkesztőségünkben.

Kővári Gabriella

Osszák meg másokkal is!  Ezzel a címmel tettünk közzé felhívást lapunk Nyár rovatában. Arra kértük olvasóinkat, hogy küldjék be  színes, könnyed, akár humoros hangvételű írásaikat kulturális, utazási, nyaralási és egyéb érdekes élményeikről.
Ifjú olvasónk, Lovranits Júlia számára fontos a környezeti nevelés, ezért a halimbai gyógynövénytáborról és a velencei madarásztáborról írt informatív, élményszerű történeteit tette  közkinccsé.  Szerkesztőségünk bőséges képanyaggal ellátott írásait  ítélte a legjobbnak, így ő vehette át  Elekes Andrástól, lapunk főszerkesztőjétől a sárvári Tinódi Fogadóba szóló kétfős részvételi jegyet.
A huszonöt éves biológushallgató egyetemista hölgy gyermekkorától ír novellákat, több  irodalmi pályázatot is megnyert már. Jelenleg a Varjasboszorka című meseregényén dolgozik Sohonyai Edit fehérvári gyermekregény-írónő támogatásával. A véletlennek köszönhetően nyereménye éppen abba a városba szól, ahol nemrégiben írótáborban vett részt a fiatal írópalánta.

Nyár rovatunk ide kattintva érhető el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!