Táborzárás - gyerekrajzokból nyílt kiállítás

Székesfehérvár - Több mint kétezer kisdiák pihenhetett az önkormányzat nyári táboraiban, a programsorozat zárásaként kiállítás nyílt a foglalkozásokon készült óriásrajzokból A Szabadművelődés Házában.

feol.hu

A Bregyó-közben napközis, Velencén pedig bentlakásos tábort szerveztek a fehérvári általános iskolákban tanuló diákoknak. A hat-, illetve háromhetes programsorozat zárásaként kiállítás nyílt a foglalkozásokon készült óriásrajzokból A Szabadművelődés Házában. Ugyanitt láthatóak azok a fotók is, amik a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény önkormányzati támogatással megvalósult fotós táborát örökítik meg. Cser-Palkovics András polgármester a megnyitón mondott köszönetet azoknak a nevelőknek, védőnőknek és önkénteseknek, akik azért dolgoztak, hogy jól sikerüljenek a nyári táborok.

Székesfehérvár polgármestere örömmel számolt be arról, hogy az élet igazolta az Önkormányzat törekvéseit. „Ahogy azt nyár elején mondtam, érdemi változtatást szerettünk volna a nyári táborainkban. A kedvező részvételi díjat a családok nehéz anyagi helyzete miatt továbbra is kiemelten kezeljük, de az eddiginél is színesebb programkínálatot szerettünk volna biztosítani a velünk táborozó gyermekeknek. Azaz, hogy ne csak „megőrizzük őket” egy-egy hétre, hanem igazi élményeket adjunk nekik. Nagyon fontos küldetés volt ez, hiszen sokak számára ez a tábori hét jelentette az idei nyaralást” - fogalmazott dr. Cser-Palkovics András.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!