Betyár, csikós, fogatos együtt

Csákberény - Nem versenyt szerveztek, inkább baráti találkozót szombatra a település sportpályájára. Az ország minden részéből érkeztek betyárok,csikósok, fogathajtók.

Kovalcsik Katalin

A látvány önmagában is szép volt, az ország minden részéből érkeztek hagyományőrzők, csikósok, betyárok, fogatosok, hogy versenyezzenek, de csupán a barátság szabályai szerint. A közönség az idén is ámulva nézhette a csikósbemutatót, a betyárok virtuskodását. Tókics Mihály,  a csákberényi betyár, csikós, elmondta, hogy örültek a szép számú közönségnek, nekik is köszönhető, hogy az idei találkozójuk igen jól sikerült. A napot velük együtt ünnepelte a népszerű színész - aki szintén a lovak szerelmese, értője  - Oszter Sándor  is. A felnőtt lovasok mellett ügyes gyerekek is megülték a lovaikat. Látványos volt a fogathajtás, amelyet bíráltak ugyan - ahogy minden bemutatót -, de csak barátilag jutalmazták egymást a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!