Sárbogárd huszonöt éves lett!

Sárbogárd - A hintók versenyét 16. alkalommal rendezték meg a városban, a szombati lovas nap egyben a 20. Sárbogárdi napok megnyitójaként szolgált. A sorozat hétfőn is folytatódik.

V. Varga József

 

Az önkormányzat húsz alkalmat teremtett májusban és júniusban a bogárdi napok, bogárdi hetek programjaira, együttműködve a művelődési és oktatási intézményekkel, a civil szervezetekkel, a sportegyesületekkel. Sárbogárd várossá nyilvánításának 25. évfordulóját ünnepi testületi ülésen köszöntik május 27-én - mondta el megnyitójában Sükösd Tamás polgármester.
 Másnap Dél-Fejér huszonnyolc településének részvételével pörkölt fesztivált rendeznek, a vasárnap élő gyermeknapi kívánságműsort tartogat. Nem hiányzik majd a kínálatból a futballtorna, a rock koncert és a Szent Iván-éji varázslat sem. A lovas egyesület által szervezett szombati viadal egyben a megyei C-kategóriás kettesfogathajtó-bajnokság nyitófordulója volt, az abszolút versenyben hat megye hajtói indultak, köztük országos bajnokok is. Az akadályhajtás délutáni fordulóját a vadászhajtás és az ünnepélyes díjkiosztó-ceremónia követte az Ifjúsági parkban.   Akadályhajtásban a sárbogárdi Taligás Menyhért, vadászhajtásban a beremendi Kalamár László lett az első. A tombolacsikót Nagy Noémi nyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!