Lesz-e irodája a helyi rendőrnek? - alsóvárosi kérdések a fórumon

Székesfehérvár - Lesz-e irodája a körzeti megbízott rendőrnek? Hogyan lehetne javítani a kerékpárút nyomvonalát? - fórumot tartottunk Alsóvárosban.

Házi Péter

 

Számos kérdés merült fel a lapunk által szervezett, alsóvárosiaknak szóló lakossági fórumon. Az Alba Volán székházában megtartott beszélgetős találkozón többen felvetették, mikor lesz végre valóban helyi a körzeti megbízott rendőr, mikor lesz neki irodája, hogy az itt lakók el tudják őt érni?  Mások a Sárkeresztúri úton korábban megépült kerékpárút rossz nyomvonalának okát firtatták. Ugyancsak sok embert foglalkoztat a kérdés, miért kell három évet várni a Sóstó Természetvédelmi Terület rendbe rakására, pontosobban a régi tómeder kikotrására? Közbiztonsági kérdések - különösen a Hosszúsétatér környékén és a Széchenyi úti aluljáróban - ugyancsak felmerültek a fórumon. A problémákra, kérdésekre igyekszünk választ keresni a polgármesteri hivatal és a Városgondokság segítségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!