Tilosban hajtott be a vasúti átjáróba, letörte a fénysorompót

Tegnap besűrűsödtek az események Fehérváron: fiatalokat kaptak rajta lopáson a rendőrök, bántalmazáshoz riasztották őket, körözött férfit fogtak, a Seregélyesi úton egy mezőgazdasági gép vezetőjét kellett igazoltatni, mert a tilos jelzés ellenére hajtott át a vasúti átjárón.

feol.hu

A 62-es főúton intézkedtek a rendőrök egy 63 éves zalaegerszegi férfivel szemben, mert mezőgazdasági munkagépével a fehérvári Seregélyesi úton lévő vasúti átjárón áthajtott a tilos jelzés ellenére, és közben letörte a félsorompót, majd megállás nélkül továbbhajtott. A sofőrt a rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként lett kihallgatva. Vasúti közlekedési biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult vele szemben büntetőeljárás.

Három szerv is körözte azt a 26 éves nagyvenyimi férfit, akit a rendőrök a fehérvári Erzsébet úton igazoltattak. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság két bűnügyben is kereste, valamint elfogatóparancsot adott ki vele szemben a Szekszárdi Városi Ügyészség és a Siófoki Városi Bíróság is. A járőrök a fiatalembert elfogták, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

A rendőrök egy 18 éves fehérvári fiúval szemben is intézkedtek tegnap. A fiatal táskájából ugyanis igazoltatása és ellenőrzése során egy gázriasztó pisztoly, valamint hozzá való tár és négy darab lőszer került elő, melyekkel kapcsolatban tartási engedéllyel nem rendelkezett. Így a rendőrök a fiút előállították a kapitányságra, ahol a fegyver, valamint a tár és a lőszerek lefoglalásra kerültek. Az eljárás megindult vele szemben.

Három krumpli-tolvajjal szemben intézkedtek a rendőrök Lajoskomárom külterületén. A 21 éves férfi és a két 14 éves fiú mintegy 50 kilogramm burgonyát szedett fel egy szántóról, és tulajdonított el. A lopási kár 8 ezer forint A burgonyát a rendőrök lefoglalták, a három személyt előállították az Enyingi Rendőrőrsre, ahol megindult velük szemben a szabálysértési eljárás.   

Késő este az egyik fehérvári nagyáruházból érkezett bejelentés a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, hogy egy 20 éves fehérvári fiú borotvát és whiskyt próbált meg ellopni a boltból úgy, hogy azokról az áruvédelmi nyakpántot leszakította. A rendőrök a fiatalt előállították a kapitányságra, ahol lopás vétség kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon engedték.      

Éjszaka egy 35 éves fehérvári férfit állítottak elő a rendőrök a kapitányságra, mert előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazta lakótársát. A férfi ennek során orrcsonttörést szenvedett. A bántalmazót a nyomozók súlyos testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.   

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!