Gyújtogatókat fogtak Ercsiben

Édesanyja értesítette a fiatal nőt csütörtök este arról, hogy ég a lakása. Szerencsére senki nem tartózkodott a házban, amikor ismeretlenek betörtek és felgyújtották a kanapét...

feol.hu

A szomszédok és a szemtanúk elmondása szerint a felgyújtott ház tulajdonosának egyik rokona és annak szomszédban lakó nőismerőse volt összefüggésbe hozható a gyújtogatással. A kulcsi férfit és az ercsi nőt elfogták és előállították a rendőrök.

Gyanúsítottkénti kihallgatása során a kulcsi férfi tagadott. Elmondása szerint nem is járt a házban. A nő vallomása szerint déltől a férfivel töltötte az időt egy kocsmában, ahol ittak is. Később hazament, majd arra ébredt, hogy a rendőrök keresik. Nem emlékszik másra a délutánból, annak ellenére, hogy nem ivott sokat. A tűzeset ügyében tovább folytatják a nyomozást a rendőrök.

Éjjel tizenegy előtt néhány perccel egy másik tűzesetről érkezett bejelentés. Ercsi, Egressy utcában egy szobává alakított melléképület gyulladt ki. Személyi sérülés nem történt. A kiérkező tűzoltók megállapították, hogy a tűz keletkezésének oka elektromos jellegű.  Az áramszolgáltató ügyeletesei a helyszínen megállapították, hogy az áramot szakszerűtlenül vezették be az épületbe, valószínű áramlopás is történt. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!