Másfél milliót vett fel a csaló, hamis személyivel!

FMH - Besétált az Erste Bankba, felvet másfél millió forintot, majd távozott. Később derült ki, hogy hamis személyivel szerezte meg a pénzt, amely nem az övé volt. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a csaló elfogásához.

feol.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság eljárást folytat csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A férfi még október 12-én egy hamis személyi igazolvánnyal 1.650 ezer forintot vett fel az Erste Bank által vezetett egyik folyószámláról a bank fehérvári, Palotai úton lévő fiókjában a folyószámla tulajdonosának tudta és a beleegyezése nélkül. A sértett személyi igazolványa ez idő alatt a sértett tulajdonában volt, azt nem lopták el.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható férfit felismeri, vagy a személlyel kapcsolatban releváns információval rendelkezik, az értesítse a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es segélykérőn, vagy hívja az ügy előadóját a 06/22/541-600 (24-15) telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!