Gyönyörű nők veszik körül - a chippendale fiú vallomása

FMH - Egy sármos, kellemes felépítésű, mosolygós arcú férfinál talán csak kettő lehet jobb. S kettejük népszerűsége tagadhatatlan, ezt igazolják a hölgyek. Azok, akik nőnapokon, születésnapi bulikban vagy leánybúcsúztatón találkoznak Petivel és Zolival, a két chippendale fiúval. Zoli, aki az üzleti életben is helyt áll, elárult néhány szakmai titkot is.

Miskei Anita

-  Miként lesz valakiből chippendale táncos? - vetem fel a kérdést Lauronak, azaz Zolinak, aki szívesebben használja művésznevét. 
- Tizenkét, tizenhárom éves iskolás lehettem, amikor egy osztálytársam egy magazint hozott, amit kamionsofőr édesapjától csent el titokban. Ebben láttam egy fotót egy jó testű, napbarnított férfiről, aki éppen hölgyeknek táncolt. Akkor eldöntöttem, én is táncos leszek. Már akkor is imádtam, tiszteltem a nőket, s ez azóta sem változott. 

-  Így kezdődött a karriered?
- Valahogy így. A középiskolát követően elmentem egy edzőterembe és tudatosan kezdtem el a testépítést azért, hogy a szakmai követelményeknek megfeleljek. Sportos alkat voltam, hiszen úsztam, futottam és karatéztam is. A testépítés azonban egészen tudatos két-három éves kemény munka volt. Eközben építgettem a kapcsolatokat, kerestem a lehetőséget. A testem már megfelelt, de ahhoz, hogy igazi chippendale lehessek, aki a hazai klubok mellett külföldön is sikeres lehet, meg kellett tanulnom táncolni. A tánciskola után aztán elindultam utamon.
 
- Egy magyar fiú külföldön?
-  Így van. Európa számos országában léptem már fel, de dolgoztam Amerikában is. A hölgyeknek valamivel könnyebb a dolguk, igaz ugyan, hogy aki a sikert, s azt, hogy jól keres, nem képes felfogni, megfelelően kezelni, hamar kiég, tönkremegy, épp úgy, mint a pornóiparban. Mert ez egy olyan szakma, ahol bizony egészen kitárulkozunk. A siker kulcsa tehát nem csak a jó küllemben és mozgásban rejlik. Én például nagyon jól beszélek angolul és németül. Nyelvtudás nélkül egy chippendale táncos sem boldogul.

- Milyen volt az első fellépés?
- Épp olyan, amilyennek képzeltem. Csak úgy lüktetett körülöttem a levegő. A csinos hölgyek körülöleltek. Beteljesült a vágyam, azt a munkát végezhetem, amit mindig is akartam. Persze a hangulatnak fokozatai vannak, s ez a közönségtől függ. Más fellépni egy szórakozóhelyen, s más egy privát buliban. A hölgyek vérmérséklete is befolyásolja a hangulatot. Talán a legmeglepőbb tapasztalatom az volt, amikor 50 év körüli hölgyek egy nőnapi bulin kiéhezett farkasként csaptak le rám a műsor elején. Rövid időn belül gatya sem maradt rajtam. Pedig minden alkalommal komoly produkcióval készülünk. Nem meglepő, hogy hatalmas kofferrel érkezünk egy-egy fellépésre. A legnépszerűbb műsoraink egyike, amikor tengerész egyenruhában táncolunk. Peti pedig a 007-es-ként, azaz James Bondként alakítja a legjobbat. De a műsorpalettánkon ha kell, csipetnyi Egyiptomot is varázsolunk, ez a Kleopátra-show.

- Nagyon elhivatottnak tűnsz.
- Maximalista vagyok, szeretem a legjobbat kihozni magamból, a produkciómból. Ezért mindent megteszek. A heti menetrendemben a szolárium és a kozmetikus mellett próbák sokasága szerepel. Hétvégente mindig van munka, hétköznapokon ritkábban hívnak, ilyenkor egy-egy születésnapi meglepetésparti van.

- Nem titkolod, hogy közelebb állsz már a negyvenhez. Meddig lehet ezt csinálni?
 - Chippendale táncosként még fellépek, de már többet foglalkozom az üzlettel. Több vállalkozásom is van. Működtetek egy modellügynökséget, nemrégiben nyitott meg chippendale bárom, ahol én is fellépek, továbbá marketing menedzseri feladatokat is ellátok. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!