Válasszon királynőt! Három nap múlve lezárul a szavazás

Székesfehérvár - Még ön is beleszólhat a Fehérvár Szépe, Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny eredményének végső alakulásába.

feol.hu

Nincs azonban sok idő, már csak három nap, és aztán lezárul a honalpunkon, SMS-ben, telefonon és a szelvényen zajló voksolás, amelynek résztvevői között egy kétszemélyes vacsorameghívást sorsolunk ki a Salvator Étterembe. A szombat esti döntőn aztán kiderül, ki nyeri el a koronát!
A lapunkban most mellékelt szelvényen is szavazhatnak olvasóink: írják rá az önök szerint legszebb hölgy sorszámát, és küldjék be lapunk címére, legkésőbb augusztus 27-éig. (Fejér Megyei Hírlap, 8000 Székesfehérvár, Ady E. u. 15., illetve Pf. 167.) Természetesen szavazhatnak itt, az interneten is.
 SMS-ben vagy telefonon is voksolhatnak a 06 (91) 33-10-33-as számon. Az üzenetbe feltétlenül írják be az FV-kódot, majd a legszebbnek vélt versenyző számát (például FV22). A szavazás egyik módja, hogy felhívják a 06 (91) 33-10-33-as telefonszámot, és a telefon nyomógombjainak segítségével megadják a kiválasztott versenyző kétjegyű sorszámát. (Az SMS és a hívás díja 76 forint+áfa, azaz 95 forintba kerül.)
Az interneten valamint telefonon és SMS-ben szavazni augusztus 27-én 24 óráig lehet. Az éjfélkor záruló szavazás eredményeiről a döntőben, augusztus 29-én adunk tájékoztatást.


A  hölgyek telefon-, illetve SMS-szavazáshoz szükséges sorszámai a következők: Balázs Szabina 30, Budai Alexandra 31, Csordás Zsófia 32, Dornyi Bernadett 33, Horgosi Bettina 34, Imre Kitti 35, Kiss Ágnes 36, Kohus Alexandra 37, Polyák Alexandra 39, Szabó Adrienn 41, Szabó Anett 40, Szabó Martina 42, Tóth Henrietta 43, Varga Lejla 44.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!