Szavazzon a legcsinosabb lányra!

FMH - Keddtől tizenöt napon át szépséges hölgyeket mutatunk be. Ki legyen Fehérvár Szépe, a Fejér Megyei Hírlap Királynője? Szavazzanak a szépségekre, akár on-line!

feol.hu


A lányok közül a zsűri egy elődöntő során választotta ki azt a tizenöt szerencsést, aki részt vehet a döntőben

Hetedik éve  lepjük meg olvasóinkat nyaranta szépséges hölgyekkel. A Fehérvár Szépe, Fejér Megyei Hírlap Királynője címért folyó küzdelembe az olvasók is beleszólhatnak. Tizenöt, döntőbe jutott szépséget mutatunk be keddtől nap mint nap lapunkban. Megismerhetik a királynőjelölteket, s szavazhatnak is választottjukra. Ne feledjék, ha a Fejér Megyei Hírlapban megjelent szavazószelvényt töltik ki, írják rá a választott hölgy sorszámát, és küldjék be lapunk címére legkésőbb augusztus 27-éig. Csak az aznapig beérkezett szavazatokat tudjuk elfogadni, így ne késlekedjenek! Címünk: Fejér Megyei Hírlap, 8000 Székesfehérvár, Ady E. u. 15., illetve Pf. 167. Szavazhatnak az interneten is, akár ide kattintva is.


Íme a tizenöt döntős lány, akikre olvasóink is voksolhatnak
Fotók: Nagy Norbert

SMS-ben vagy telefonon szintén voksolhatnak. Nem kell mást tenniük, mint SMS-t küldeni a 06-9133-10-33-as számra. Az üzenetbe írják be  az FV kódot, majd a legszebbnek vélt versenyző számát (például FV22). Vagy hívhatják olvasóink a 06-9133-10-33-as telefonszámot, és a telefon nyomógombjainak segítségével adják meg a kiválasztott versenyző kétjegyű sorszámát. (Az SMS és a hívás díja 76 forint+áfa, azaz 95 forintba kerül.) A technikai hátteret a Studio 10 adja, információ a 220-60-52-es számon kapható. Az interneten valamint telefonon és SMS-ben szavazni augusztus 27-én 24 óráig lehet. Az éjfélkor záruló szavazás eredményeiről a döntőben, augusztus 29-én adunk tájékoztatást.
Szavazzon, hogy a  legszebbnek vélt  hölgy nagyobb eséllyel induljon a koronáért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!