Rock-és motorrajongók: irány Polgárdi!

Polgárdi - A tizenötödik évébe lépett motorostalálkozó nevet változtatott: immár Fekete Sas Party elnevezéssel fut. Nemcsak szelíd motorosokat hívnak és várnak, hanem mindenkit, aki imádja a rockot, szeret bulizni.

V. Varga József


Tavaly több mint másfél ezer motoros érkezett
Fotó: FMH-archív

Azt mondják a fekete sasok, ha megállsz majd egy ponton a felvonuláson, mintegy fél órán keresztül csak motorokat fogsz látni.
A polgárdi Fekete Sas Motoros Club tizenötödik partyja július 9-étől 12-éig zúz a városban és közvetlen környékén. A volt katonai laktanya alakuló terén a Pokolgéppel indítanak csütörtökön 20 órakor, azután a Depresszió és az AB CD jön. Pénteken késő délután különböző vetélkedőket szerveznek, majd estétől a Blues Company, Rúzsa Magdi és zenekara, valamint a Tequila nyomatja. 
Szombaton 15 órakor streetfighter-show a szakma nagy öregjével, Szőlősi Péterrel (nagymotor, robogó és quad), majd fél hattól a hagyományos motoros felvonulás dönget a térségben. (Tavaly 1500-1800 motoros érkezett a randevúra!) A szénatúrás sem marad el, a nyertes jutalma nem semmi... (Óvszer és nő!) A színpadon 20 órától három együttes zenél: a Rómeó Vérzik, a Hollywood Rose (Guns N' Roses Tribute Band) és az Egészséges Fejbőr. Az érzéki erotic-showt tűzijáték követi.
- A zárónapra, vasárnapra csupán két programot terveztünk az ébredés utánra: a három nap okozta kínzó fejfájás elűzetését, illetve a hazautazás nagy kalandját - hangsúlyozza az egyik főszervező, Polácska Marcsi.
Zúzzanak a motorok, szóljon a rock!
  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!