Kiváló márka az öltözőszekrények gyártója

Székesfehérvár - Második alkalommal vehette át az öltözőszekrényeket gyártó és forgalmazó metaloBox a legjobbaknak járó díjat - idén is Superbrand lett a vállalkozás.

Miskei Anita

A Business Superbrands program keretében 2009-ben immár második alkalommal ítélték oda a B2B márkák legjobbjainak járó díjakat. A 14 tagú, független szakemberekből álló bizottság döntésének értelmében a metaloBox Kft. mind a két évben Business Superbrand minősítést kapott - tájékoztatta lapunkat Radman Aida, a vállalkozás  marketingvezetője.
A Székesfehérváron immár 12 éve működő, öltözőszekrényeket forgalmazó céget háromezer  magyarországi vállalat közül másodszor választotta ki a bírálóbizottság a program során.
A pályázat során a legfontosabb mérlegelési szempont a hírnév, és hogy van-e olyan érzelmi vagy kézzel fogható előny, amit a cég üzleti partnerei elfogadnak. Az eredmények azt mutatják, hogy a metaloBox Kft. kifogástalanul megfelel a fenti elvárásoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!