Ideiglenes kártyát adunk friss előfizetőinknek!

Fejér megye - Kedvezményekre jogosító Hűségkártyát kap az is, aki most fizet elő egy évre a Fejér Megyei Hírlapra. A kártya ugyan ideiglenes, de ugyanazokat a kedvezményeket kapja tulajdonosa, mint a már régebb óta előfizető olvasóink.

feol.hu

Nincs egy éve, hogy előfizetett a Fejér Megyei Hírlapra? Mégis szeretne Hűségkártyát kapni, hogy igénybevehesse azokat a kedvezményeket, amelyeket régebbi olvasónik élvezhetnek új akciónk nyomán? Számtalan szolgáltatás, illetve termék árából kaphat ugyanis jelentős kedvezményket az, aki Hűségkártyát mutat fel elfogadóhelyeinken. A frissebb előfizetőinket sem szeretnénk kihagyni a jóból, ezért a Pannon Lapok Társasága létrehozta az ideiglenes hűségkártyát. Aki jelenleg egy évnél rövidebb időszakra szóló előfizetéssel rendelkezik, az az előfizetés meghosszabbításával jogosult lehet a Hírlap  névre szóló kártyájára. Ezt a megyei terjesztési irodákban vagy az ingyenesen hívható, 06-   80200-272-es telefonszámon tehetik meg. A kedvezmények már az előfizetés első napjától járnak.
 A végleges kártya előállítása kicsit hosszabb ideig tart, ezért kapnak előfizetéskor ideiglenes változatot olvasóink, amelynek bal felső sarkában átlósan figyelmeztet az ideiglenességre a felirat.  Amint azonban elkészült a végleges változat, kézbesítőnk viszi önnek a Fejér Megyei Hírlappal együtt. Ekkortól azonban már nem érvényes az ideiglenes lapocska, a kedvezményeket csak a végleges változattal veheti igénybe olvasónk.
Előfordulhat, hogy céges előfizető is szeretne csatlakozni akciónkhoz  ezt meg is teheti. Ebben az esetben is ideiglenes kártyát állítunk ki egy meghatározott személy nevére.
Ha elvesztette vagy tönkrement a kis plasztiklap, egy évben egyszer kicseréljük. Akkor is érdemes hozzánk fordulni (ügyfélszolgálati irodáinkban, a 06-80 949-007-es számunkon vagy a husegkartya.plt.hu weboldalon), ha még nem érkezett meg önhöz a várt kártya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!