Szent György-napi programmustra itt!

Fejér megye - Szent György-napon programok sora közül választhatnak azok, akik nem a négy fal között szeretnének ünnepelni: lesz állatkihajtás, majális, sok helyen kézműves vásárok várják az érdeklődőket.

feol.hu

Szombaton Ercsiben 15 órától mulatságra invitálnak a sportcsarnokba, Dinnyésen állatok kihajtásával ünnepelnek. Isztiméren vasárnap játékokkal és néprajzi vetélkedővel köszöntik a jeles napot a művelődési házban. A mezőszentgyörgyi önkormányzat a Szentgyörgyi napokat és a Mezőföldi majálist 12. alkalommal rendezi meg a művelődési házban. Szombaton 14 órától családi floorball-bajnokság. A Mr. Eddie Krueger együttes vasárnap 18 órától koncertezik. A hétfői színházi esten Nóti Károly kabarétréfáiból mutat be egy csokrot 19 órakor a Mezőszentgyörgyi Amatőr Színjátszó Kör. Iszkaszentgyörgyön szombaton 9 órakor a kispályás focibajnoksággal a sportpályán kezdődik a nap, a kastélyban 10-től késő estig vásári forgataggal, kézműves-vásárokkal, kulturális bemutatókkal folytatódik. Este fél tíztől J.A.M.-buli lesz. Vasárnap 10-kor misével kezdődik a program a katolikus templomban, a kastélyban nagymamák sütijeiből tartanak vásárt, 15-kor a rendezvény vendége lesz Jókai Anna író, 16-tól a négy testvértelepülés vendégei mutatkoznak be. 20 órakor a kastélykertben gyújtják meg a búcsútábortüzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!