Máriát fenyegetik, még 100 ezer aláírás kell

<b>Budapest</b> - <em>Seres Mária</em> a költségeik utáni számlaadásra kötelezné az országgyűlési képviselőket, csütörtökön sajtótájékoztatón ismertette az aláírásgyűjtés állását.

Kocsis Noémi

A négy gyermekes nyíregyházi építésznő, Seres Mária  még októberben, magánszemélyként tett indítványt,  népszavazás kiírására irányulóan kezdeményezett aláírásgyűjtést, hogy elérje: a jelenleg szabad elszámolásban lévő országgyűlési képviselők is kötelezettek legyenek költségeik után számlaadásra, hasonlóan az átlagos magyar honpolgárhoz. Seres Mária csütörtökön a fővárosi Uránia filmszínházba várta a sajtó képviselőket, akik előtt beszámolt arról, az aznap postán érkezett tetemes aláírások a már meglévőket a százezres szám fölé emelték. A február 7-ig tartó aláírásgyűjtés sikerességéhez 200 ezer szignó szükséges, ennek eléréséhez a több utcai gyűjtés módszere szolgálhat. (Olvasóink kérdezték, hol lesz szervezett gyűjtés, de ilyenek egyénileg szervezhetők.)
- Sajnos január 4-én feltörték a honlapomat, s nagy károkat okoztak az ismeretlen tettesek. A hírlevelemet például több száz, azt nem igénylő olvasónak elküldték. Emiatt sok kritika ér, feljelentésekkel is számolnom kell - mondta el Seres Mária, hozzátéve: annak ellenére, hogy őt magát halálosan is megfenyegették, mától új kampányba kezdenek. Azon képviselők jelentkezését várják, akik hajlandók bemutatni költségszámláikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!