Cece

2016.06.15. 11:04

Olimpikon puskával a cecei diákok körében

Cece – Az általános iskola Sulimpia projektjének keretében a napokban Szabián Norbert sportlövőt látták vendégül az intézményben.

V. Varga József

Szabián Norbert sportlövő az 50 méteres kisöbű szabadpuska versenyszámban képviseli hazánkat a riói olimpián. Norbert a felkészülés menetében szakított időt arra, hogy ellátogasson felesége, Fekete Zsuzsanna szülőfalujába, és beszámolót tartson a gyerekeknek, velük tartott kisfiuk, Levente is – tudtuk meg Király László iskolaigazgatótól.

Szabián Norbert sportlövő – Így szereld a puskádat!
Fotó: Cecei iskola

Az olimpikon elmesélte, miként is kezdte sportlövő pályafutását, hogyan készül fel a versenyekre, milyen sokat utazik, hogyan zajlanak az egyes megmérettetések, és a versenyek kulisszái mögé is bepillantást engedett.

A lányok, fiúk kíváncsian figyelték, hogyan szereli össze fegyverét, és számos kérdést intéztek hozzá. A cecei diákok a látogatást, a beszámolót és a bemutatót „Hajrá, Norbi!" biztatással hálálták meg, és sok sikert kívántak olimpiai szerepléséhez.

Címkék#olimpikonok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!