Bulvár

2009.04.15. 11:37

Végignézte lakása kifosztását a neten

USA - "Élőben" nézhette végig lakása kifosztását az internet révén egy nő az Egyesült Államokban, mivel webkamerát tart otthon bekapcsolva, ám happy end lett a "film" vége: láthatta a tettesek elfogását is.

feol.hu

A 43 éves floridai hölgy a munkahelyén volt, otthonától 40 kilométernyire, amikor "hazanézett" számítógépének képernyőjén és szembesült azzal, hogy idegenek garázdálkodnak lakása nappalijában, megdézsmálják hűtőszekrénye tartalmát. Azonnal telefonált a rendőrségnek és közvetítette a látottakat, miközben azok körbevették a házat. "Oké, épp itt van az egyik. Előrerohan. A másik máshol próbál kiutat találni. A kezük tele van mindenfélével." "Minden rendben, asszonyom. Teljesen bekerítettük a rablókat, nem menekülhetnek el semmivel" - hangzott a rendőrség válasza.  A 19 és 20 éves betörőket a házban fogták el, de további két férfi ellen is eljárás indult, mert gyaníthatóan ők tervelték ki a bűntettet - adta hírül az Ananova című brit hírügynökség. (MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!