Bulvár

2010.07.27. 14:35

Ritchie Blackmore apa lett

Május végén megszületett az egykori Deep Purple és Rainbow gitáros Ritchie Blackmore kislánya. A most 65 esztendős zenész a hírt mindeddig titokban tartotta.

Gyuricza Ferenc

A gyermek édesanyja Blackmore felesége, Candice Night énekesnő, akivel ketten alkotják a Blackmore’s Night nevű formációt.
Ritchie Blackmore és Candice Night 2008. október 5-én, 19 együtt töltött év után kötött házasságot. Ennek a frigynek lett gyümölcse a május 27-én született kislány, aki az Autumn Esmeralda nevet kapta szüleitől. A gyermekáldás egyben inspirációt is jelentett a Blackmore’s Night következő albumához, mely még idén megjelenik Autumn Sky címmel.


Ritchie Blackmore-nak nem Autumn Esmeralda az első gyermeke, korábbi német feleségétől, Margrit-tól 1964-ben született egy fia, Jürgen, aki jelenleg az Over The Rainbow gitárosaként turnézik, apja legendás együttese, a Rainbow legjobb dalait bemutatva. A zenekar tavasszal Budapesten is megfordult. Rictchie Blackmore-nak ezek kívül két további felesége is volt, második feleségével, Barbel Hardie német táncosnővel 1969-ben, Amy Rothman-nel pedig a nyolcvanas években kötött házasságot.

Hallgassa meg a Wish you were here című számot a Blackmore's Night előadásában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!