Bulvár

2010.10.14. 08:45

Michael Jackson valamennyi videoklipje három DVD-n

Michael Jackson valamennyi videoklipjét tartalmazza az a kiadvány, amely november 22-én jelenik meg; a három DVD-ből álló dobozra 42 felvétel, több mint négy és fél órányi látni- és hallgatnivaló kerül felújított színekkel és újravekert hanggal.

MTI

A tavaly júniusban elhunyt Michael Jackson örököseivel együttműködve a lemezkiadó Michael Jackson's Vision címmel jelenteti meg a három DVD-t, amely először tartalmazza a popsztár szólókarrierje során készített valamennyi videoklipjét - tájékoztatta a Sony Music Hungary az MTI-t.
A több mint negyven klip közül tíz korábban nem volt elérhető DVD-n, a One More Chance című dal klipje pedig eddig teljesen ismeretlen volt. Valamennyi kisfilm színeit felújították, hangját újrakeverték.
Az énekes sokat köszönhet a nyolcvanas években rendkívül népszerűvé vált Music Televisionnek, ugyanakkor zenés rövidfilmjei óriási hatást gyakoroltak a kor ízlésvilágára, popkultúrájára. A John Landis által rendezett Thriller klipje napjainkig meghatározó darabja a popiparnak.
A Michael Jackson's Visionön a teljes hosszúságú (13 perc 42 másodperces) Thriller mellett természetesen rajta van a többi klasszikus is, köztük a Black or White (szintén Landis rendezte), a Billy Jean (Steve Barron), a Remember The Time (John Singleton), a Jam (David Nelson), az Earth Song (Nicholas Brandt), a Paul McCartney-val közösen jegyzett Say Say Say (Bob Giraldi alkotása), a They Don't Car About Us (Spike Lee), valamint az Oscar-díjas filmes, Martin Scorsese által rendezett Bad is.
A doboz egy 60 oldalas, keménykötésű könyvet is tartalmaz színfalak mögötti fotókkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!