Bulvár

2012.01.29. 22:29

Ön szerint is Verának van helye a villában Eszter helyett?

VV Eszter és VV Vera párbajának kezdetén mindössze három szavazat volt a különbség.

Nánási Regina

Az eddigi VV5 párbajok közül Eszter és Vera összecsapása volt a legszorosabb. Szinte végig 50%-50% volt az állás, a párbaj kezdetén mindössze három szavazat volt a különbség.

A két lány kezdetben jól induló kapcsolata Eszter első párbaján romlott meg, amikor Vera az utolsó pillanatban visszalépett a lány támogatásától. Azóta folyamatosan távolodtak egymástól, és a mai napig nem jutottak dűlőre abban, miért is történt mindez így.

Nem jutottak közös nevezőre a párbajon sem. Eszter szerint Vera egyáltalán nem testesítette meg az általa képviselt karaktert és kifejezetten érzéketlennek találta. Míg Vera szerint párbajellenfele túl sokat taktikázott és egyáltalán nem volt őszinte.

A nézők szavazatai alapján mindössze 2% választotta el a két lányt egymástól. A mérleg nyelve pedig egy hajszálnyival Vera felé billent. Így ő küzdhet tovább a fődíjért.

Eltaktikázta magát az ügyvédnő? Kingával szemben nagyobb esélye lett volna? Vera megérdemelte, hogy tovább játsszon a fődíjért? Mindenkinek megvan a véleménye...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!