megrázó

2021.02.21. 05:50

Sokkoló! Ledobtak egy tinit a hídról csak azért, hogy híresek legyenek (videó)

Felkavaró videó kering a TikTokon, amin két kolumbiai férfi egy számukra idegen tinédzser mellé lép egy hídon, majd váratlanul elkapják a lábát és ledobják az alattuk húzódó mély szakadékba.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A fiatalok, úgy tudni, mindezt azért tették, hogy a TikTokon növelhessék a népszerűségüket – írja a Bors.

A videón hallható párbeszéd szerint a két idegen megkérdezte Cantarót, hogy honnan érkezett az országba, ő azt válaszolja Peruból.

Ezek után gondolkodás nélkül ledobták szerencsétlen fiút a mélybe.

Cantaro azért utazott a szomszédos országba, hogy ruhákat vásároljon, amit hazatérve eladhat. Sokan először azt hitték, hogy a videón látottak csupán valamilyen trükk miatt tűnnek ennyire hatásosnak, ám később kiderült, a felvétel sajnos nagyon is valós.

Az áldozat családja ugyanis felismerte a felvételen a 19 éves Silvano Cantarót, akit azóta sem talál a rendőrség.

Az elkövetőkről sincs hír, azonban ha valóban Cantarót dobták le a hídról, a szerencsétlen fiú – akit családja egy mindig vidám kedves és barátságos emberként jellemzett – feltehetően már nincs életben. Az eredeti videót letörölték, de azóta számos más helyen újra felbukkant a világhálón.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!