Belföld

2009.08.04. 05:28

Újabb 32 milliós végkielégítés a BKV-nál

Budapest - A Magyar Hírlap információi szerint harminckétmillió forint végkielégítést vehetett fel Olti Ferenc, a BKV tavaly októberben menesztett vezérigazgató-helyettese.

feol.hu

A keddi cikk szerint Olti Ferenc 2007 tavaszán került a közlekedési társasághoz, amikor Antal Attila korábbi vezérigazgató intézkedésére háromról öttagúra növelték a vezérhelyettesek számát. Feladata a 4-es metró DBR Projekt Igazgatóság vezetése volt. 
    
Munkáját 2008 októberéig végezte, egy hónappal azután mentették fel, hogy Kocsis István a BKV élére került. Az új vezérigazgató megszüntette Olti posztját, a DBR irányítását Klados Gusztáv operatív projektigazgató vette át - olvasható a cikkben. 
    
A Magyar Hírlap információi szerint a BKV 2007 januárjától mostanáig egymilliárd forintnál is többet fizethetett ki végkielégítésekre a 800 elbocsátott munkatársnak és a menedzsment távozó tagjainak.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!