Belföld

2010.04.13. 11:22

Marhák szorultak a roncsok közé

A tűzoltóknak kedd délre sikerült befejezniük a 405-ös úton hétfő éjjel baleset szenvedett marhaszállító jármű műszaki mentését, a forgalom helyreállt

MTI

A pótkocsiban lévő húsz szarvasmarha közül tizenegy megmenekült, négy elpusztult, ötöt kényszervágásra visznek - közölte Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese. A baleset az M5-ös autópálya újhartyáni felhajtója közelében, a 405-ös úton történt. Egy román rendszámú kamion ütközött össze az osztrák rendszámú teherautóval, amelynek pótkocsija - benne a húsz szarvasmarhával - a két méter mély árokban landolt. A nyerges vontató letért az útról és villanyoszlopnak ütközött.

A karambolban az egyik sofőr életveszélyesen megsérült; őt kórházba szállították. A tűzoltók egész éjszaka és délelőtt azon dolgoztak, hogy a pótkocsit kerekeire állítsák, ehhez azonban előbb az állatokat át kellett terelni egy másik teherautóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!