Belföld

2009.05.07. 10:32

Hamis jegyek a Haladás meccsen

FMH - Az április 25-ei Haladás-REAC NB I-es meccsre többen is hamis jeggyel akartak bejutni... Tizenhat belépőt koboztak el.

feol.hu

Az április 25-i találkozóra jópár szurkoló hamis jegyekkel akart bejutni a stadionba. Miután a szombathelyi klubvezetés már korábban információt kapott a hamisításról a biztonsági szolgálat kiszűrte, és elkobzott tizenhat darab hamisnak ítélt belépőt. A jegyek nyomdai úton készültek és teljes mértékben megegyeztek a Haladás mérkőzésre elkészített hivatalos jeggyekkel.


Hamis és valódi ( bélyegzett) belépőjegyek a Haladás-REAC NB I-es labdarúgó mérkőzésre, az ügyben tartott sajtótájékoztatón. 

A különbség annyi volt, hogy a Kft. a jegyek beérkezését követően - még a forgalmazás előtt - egy zöld színű, bélyegzővel felülbélyegezte azokat. a rendőrség feltételezése szerint több meccsen is hamis jegyekkel juthattak be a szurkolók.  A Haladás feljelentése alapján a rendőrség négy embert gyanúsított meg a jegyhamisítással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!