Belföld

2007.07.30. 02:29

Díjazott szépségek

Agárd - Szombat késő este a sztárvendégekből álló zsűri döntése értelmében a 22 éves szentesi lány, Farkas Laura fejére került a korona, s ezzel ő lett a Velencei-tó Szépe 2007-ben.

Kovalcsik Katalin

A vasútállomás környékén gyalogosan is, autóval is igen lassan lehetett csak közlekedni szombat este. Bevétel szempontjából az idei szezon egyik legsikeresebb napját zárhatjuk – vélekedtek két, partközeli büfében is az alkalmazottak. A számos agárdi program közül a legtöbb nézőt két rendezvény vonzott: a Popstrandon az Edda koncertezett, a Nádas Diszkóban pedig a Turay Zoltán licensztulajdonos nevével fémjelzett Velencei-tó Szépe szépségverseny döntőjét rendezték.

A 15 szépség – a fehérvári elődöntőből továbbjutott 19 éves tököli Áschin Zorka; a 23 éves bajai Bere Hedvig; a 19 éves kecskeméti Bugya Dóra; a 22 éves szentesi Farkas Laura; a 19 éves esztergomi Gáspár Henrietta; a 21 éves szentendrei Horváth Tünde; a 23 éves tiszaburai Kontra Klaudia; a 25 éves ruzsai Nagy Hajnalka; a 18 éves pápai Rúzsás Bettina; a 19 éves érdi Szappanos Kitti; a 22 éves fehérvári Takácsi Eszter, s a 23 éves budapesti Tari Györgyi mellett a Tatai Víz Szépe verseny győztese, Jónás Anna, illetve második helyezettje, Szilágyi Erzsébet – szerda óta a tó környékén készült a szombati megmérettetésre. Csütörtökön Bíró Ica tornázott a lányokkal, s a sikeres felkészülésük érdekében praktikus tanácsokkal látta el őket. A szépségek az agárdi termálfürdőben a medencéknél, a Napsugár Strandon pedig luxusautók környezetében vettek részt fotózásokon; Velencén, az Északi Strandon pedig a Wake Board pályával ismerkedve küzdötték át magukat több-kevesebb sikerrel a vízen való felállás nehézségein. Szombaton, a döntő előtt a gyakorlásé volt a főszerep, s a 17 órától kezdődő főpróba idején számosan tekintgettek befelé a kint sétálók közül. Mit képzelsz, te? – ripakodott rá a csinos fiatalasszony a férjére, aki tényleg bámulta a szépségeket. Ugyan már, szívem: tudod, hogy csak téged szeretlek – jött az úri válasz, melynek végén puszi oldotta fel a kis családi viszályt.

Eközben bent a lányok – Zimány Linda és Buda Marci, a két műsorvezető irányítása mellett – épp a támogtói pólóban vonultak fel, hogy a Pi-Cool brake-együttes fellépését követően utcai ruhában mutathassák meg magukat, majd Erdőhegyi Brigitta énekesnő két száma után bikiniben lépjenek fel. A sztárvendégekből álló zsűri – Bódi Sylvi zsűrielnök, Molnár Anikó, a Nagy Ő sztárja, Erdőhegyi Brigitta énekesnő, Módos Gábor fotóművész, s a show-man, Majka – tekintetén látszott: a lányok minden mozdulatára figyelnek, s egy-egy mosolynak kiemelt jelentősége van. A döntés után, késő este kiderült: Farkas Laura fejére kerül a korona, ő lett a Velencei-tó Szépe 2007-ben. Első udvarhölgye Takácsi Eszter, második udvarhölgye Rúzsás Bettina lett. A legszebb mosoly díját Tari Györgyi kapta, a legszebb tekintet Horváth Tündéé, a legszexibb Gáspár Henrietta, a legfotogénebb Szappanos Kitty volt. A legszebb láb Bere Hedvigé, a legszebb haj Kontra Klaudiáé. A legnagyobb egyéniség Nagy Hajnalka volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!