Belföld

2012.09.07. 07:41

Fánkkal akarta kiengesztelni a sértettet a rabló

Kecskemét - Cukrászdában akart rabolni, de megsajnálta a tulajdonosnőt, és pénz nélkül távozott Kecelen egy hajléktalan férfi; másnap fánkot vitt a nőnek, hogy kiengesztelje - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

MTI

Nyíkos Tamás főhadnagy elmondta: szerda este a 47 éves férfi egy játékfegyverrel a pénz átadására szólította fel a cukrászda 35 éves tulajdonosnőjét az üzlet zárásakor, de amikor a nő elkezdett sírni, elhagyta a helyszínt.
   
A rablási kísérlet után a nő másnapig gondolkodott, majd csütörtökön feljelentést tett, de előtte visszament a cukrászdához, ahol a bejárati ajtóban egy újságpapírban fánkot és egy tujaágat talált.
   
A pontos személyleírás alapján a rendőrök csütörtökön elfogták a férfit, aki elismerte a rablási kísérletet, és azt is elmondta, hogy ő tette az üzlet ajtajába az ajándékokat - tájékoztatott a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!